Objekat u izgradnji

Ulice Svetog Kimenta i Petra Škundrića - Beograd Zvezdara

Stambeni objekat se nalazi u mirnom delu Učiteljskog naselja, i izlazi na ulice Petra Škundrića i Svetog Klimeta, na samo 50m autobuske i trolejbuske linije i 5 minuta hoda od Bulevara Kralja Aleksandra.

Objekat obuhvata ukupno 36 stambene jedinice različite strukture, sa podzemnim parkingom. Stanove različitih struktura odlikuju veliki dnevni boravci, komforna kupatila i kuhinje i veliki broj prirodno osvetljenih prostorija. Kvalitetni materijali korišćeni za izgradnju i opremanje stanova garantuju vam udobnost i komfor. Na raspolaganju su vam garsonjere, jednosobni, jednoiposobni i dva tipa dvoiposobnih stanova.


Dragoljuba Stojanovića 8 - Kaludjerica

Garsonjera | 21 m2

Cena 16.300€

Jednosoban stan | 25 m2

Cena 19.375€

Jednoiposoban stan | 40 m2

Cena 31.000€

Dvoiposoban stan | 46 m2

Cena 35.650€

Dvoiposoban stan | 56 m2

Cena 43.400€

 

Stambeni objekat se nalazi u mirnom delu naselja Kaludjerica, u ulici Dragoljuba Stojanovića br. 8, na samo 150m od početne stanice autobuske linije 309 i 150m od nove osnovne škole.

Objekat obuhvata ukupno 24 stambene jedinice različite strukture, od kojih je 4 u prizemlju, a na prvom, drugom i trećem spratu i potkrovlju po 5. Stanove različitih struktura odlikuju veliki dnevni boravci, komforna kupatila i kuhinje i veliki broj prirodno osvetljenih prostorija. Kvalitetni materijali korišćeni za izgradnju i opremanje stanova garantuju vam udobnost i komfor. Na raspolaganju su vam garsonjere, jednosobni, jednoiposobni i dva tipa dvoiposobnih stanova.

Lokacija objekta