Usluge

STANOGRADNJA - VISOKOGRADNJA
Izgradnja stambeno poslovnih objekata po principu ključ u ruke, rekonstrukcija izgradjenih objekata, izgradnja hala, tržnih centara i magacinskih prostora. Firma zapošljava i angažuje visoko stručne kadrove koji poseduju licence iz traženih oblasti gradnje.
NISKOGRADNJA - INFRASTRUKTURA
Izgradnja i projektovanje vodovodne i kanalizacione kao i putne mreže. Kompanije se takodje bavi izgradnjom mostova i raznih tehničkih objekata u oblasti niskogradnje.
HIDROGRADNJA - MINI HIDROELEKTRANE
Vršimo detaljnu analizu troškova projektovanja, izgradnje i nadzora, kao i dobiti mini-hidroelektrana (MHE). Naši eksperti vam predlažu optimalne parametre energetskog objekta, što u slučaju MHE znači tip turbine, optimalni instalisani protok, optimalni bruto pad i optimalnu nominalnu snagu.
Izgradnja stambenih objekata po principu ključ u ruke. Pronalaženje lokacija, rešavanje imovinsko-pravnih odnosa, izgradnja i prodaja stambenih objekata.
Konsalting, planiranje i projektovanje
Kao razvojna firma Solomont vrši pripreme budžetskih troškova i procenu opravdanosti projekta.  Takodje naši licencirani stručnjaci rade na procenama finalnih troškova i procenama roka završetka radova. Osposobljeni smo za projektovanje svih vrsta objekata, kao i za projektovanje svih vrsta naknadnih intervencija na objektima.
Izgradjeni objekti dovoljno govore o iskustvu kompanije u ovoj oblasti. Solomont je nosilac investicije na HE Doljevac kapaciteta 2.1Mw kao i HE Orljane 2.4Mw i HE Čečina 2.4Mw.
Nadzor i izvodjenje radova
Usluga stručnog Nadzora podrazumeva nadzor u toku probnog rada i garantnog perioda objekata ili postrojenja, praćenje nedostataka, projekta izvedenog stanja, primene garancija i obezbeđenje kompletne dokumentacije za nesmetano preuzimanje objekta u eksploataciju od strane investitora.
Solomont raspolaže širokim asortimanom građevinskih mašina i opreme za izvođenje građevinskih radova svih vrsta. Vršimo najam opreme po povoljnim uslovima.
Projektovanje, planiranje, priprema terena za izgradnju i izgradnja raznih tipova kuća na vodi.